TillverkningISO 9001:2008 Ackrediterad

Turner Access tillverkar ett program av innovativa byggnadsställningar och produkter för arbete i höjd. Våra produktionsanläggningar är belägna i Glasgow, UK och ackrediteras med ISO 9001:2015 och BS OHSAS 18001: 2007.

Tillverkningsanläggningen för ställningar omfattar 3.800 m² plus lagerkapacitet för varmförzinkad byggnadsställning, klar för leverans.

Originalprodukter

Ställningsprogrammet utvecklas och produceras på vårt huvudkontor i Glasgow och levereras till återförsäljare och kunder över hela världen.

Turner OCTO® Systemställning är för närvarande det enda ursprungliga ställningssystemet som tillverkas i Storbritannien.Urval av leverantörer

Allt material och alla delar som används vid produktion av Turner OCTO® är inköpta från brittiska och europeiska leverantörer som har ISO9001: 2008 ackrediterats eller har genomgått en noggrann leverantörsbedömningsprocess.

Strukturella stålrör köps från brittiska stålverk, och varje parti levereras med relevanta testcertifikat som bekräftar att den erforderliga stålkvaliteten är uppfylld.

Massproduktion av huvudkomponenter sker i 2 svetsrobot anläggningar. De svetsade komponenterna lagras färdiga för varmgalvanisering vid noga utvalda underleverantörer som uppfyller kraven i ISO1461.