Turner OCTO® Byggnadsställning


Komponentfördelar

 • Koppens styrka garanterar högre laster och höjdkapacitet

  Spirbelastningar på upp till 8 ton betyder att Turner OCTO® är lämplig för byggnads- och formställningar. Den låga egenvikten och de stora modulmåtten ger större möjligheter till fristående ställningar och rullställningar.

 • Turner OCTO® anslutningar skapar en jämn yta, som minskar risken att snubbla eftersom den skapar en enda nivå på arbetsplattformen utan kanter och öppningar, vilket minskar risken för fall

  Alla skarvar kan inspekteras visuellt och motverkar vibrationer tack vara sin barnsäkra konstruktion, som förbättrar den övergripande säkerheten i byggnadsställningen.

 • Turner OCTO® Däcklås är utformade på ett sådant sätt att de minskar risken för stöld och obehörig användning

  Inspektionen av byggnadsställningen är också enklare. Turner OCTO® Däcklås innebär att tiden för kontroll kan minskas (alla skarvar blir vibrationsbeständiga)..

 • Genom att använda GuardAid® monteringsverktyg utförs monteringsarbetet på ett säkert sätt och risken av fall elimineras

  Tack vare integrerad säkerhet har ställningsbyggaren säkrare arbetsrutiner under montage, demontage och förändring av byggnadsställningarna. Klicka här för att se GuardAid®-videon.